Проекти

Проекти

Реконструкција на пристапен пат до манастир Св. Јоаким Осоговски – Крива Паланка

Инвеститор: Центар за развој на Третиот Североисточен Регион – Куманово.Вредност на проектот: 15.928.000 денари.Време на изведба: Февруари – Мај 2020 година.Должина на патот: 2,7км.Асфалтирана површина:

Дознај повеќе »
Проекти

Реконструкција на локален пат до с. Стрмош – Општина Пробиштип

Инвеститор: Општина Пробиштип.Вредност на договорот: 10.561.000 денари.Време на изведба: Март – Август 2020година.Долина на патот: 1,8км.Асфалтирана површина: 16.000м2.Машински ископ: 1.500м3.Тампонски слој: 2.000м3

Дознај повеќе »
Индустриска, Кочани 2300
Понеделник - Сабота: 7:00-18:00
mk_MKМакедонски јазик