Понеделник - Сабота: 7:00-18:00

Изградба на велосипедско-пешачка патека на Беровско Езеро

Инвеститор: Министерство за транспорт и врски.
Време на изведба: 2014 година.
Вредност на договорот: 16.000.000,00 денари.

Карактеристики:

Должина: 1.680 м.
Површина пополочена со камен: 4.800 м2.
Рабници: 3.200 м.

Индустриска, Кочани 2300
Понеделник - Сабота: 7:00-18:00
mk_MKМакедонски јазик