Понеделник - Сабота: 7:00-18:00

Реконструкција на пристапен пат до манастир Св. Јоаким Осоговски – Крива Паланка

Инвеститор: Центар за развој на Третиот Североисточен Регион – Куманово.
Вредност на проектот: 15.928.000 денари.
Време на изведба: Февруари – Мај 2020 година.
Должина на патот: 2,7км.
Асфалтирана површина: 13.000 м2.
Наместени рабници: 2.500м.

Индустриска, Кочани 2300
Понеделник - Сабота: 7:00-18:00
mk_MKМакедонски јазик