Ниска градба

Стоименов

Ниска градба

Еден од клучните фактори за развој и без прекорно функционирање на еден бизнис е инфраструктурата. Инвестирањето во квалитетна инфраструктура, овозможува полесно поврзување и комуникација со останатиот дел од светот, а придобивките се остваруваат на долгорочен план. Нудиме квалитетно и прецизно планирање на инфраструктурата, со што се намалуваат трошоците при изведба и подоцна при одржување и експлоатација на истата.

Калинизација

Индустриска, Кочани 2300
Понеделник - Сабота: 7:00-18:00
mk_MKМакедонски јазик